Aproape 140 de persoane care erau date dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de către instanţele de judecată au fost depistate de poliţişti în ultima săptămână, potrivit Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada  22 - 28 decembrie, poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, au depistat 96 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 62 de minori.

De asemenea, au fost depistate 42 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 30 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, cinci aveau mandate de arestare preventivă, cinci persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare şi două aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

Printre persoanele prinse de poliţişti în această săptămână se numără un bărbat de 39 de ani din judeţul Tulcea, care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea pentru tentativă de omor, el fiind depistat în localitatea Măcin şi încarcerat în Penitenciarul Tulcea.

Un alt bărbat, de 40 de ani, din judeţul Vaslui, care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea pentru tâlhărie a fost depistat poliţiştii din Arad şi încarcerat în Penitenciarul Arad. De asemenea, poliţiştii au prins şi un tânăr de 23 de ani, din judeţul Neamţ, care este condamnat la închisoare pentru viol viol. El a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.