Un bărbat de 33 de ani din Alba Iulia a fost prins de poliţişti după ce a agresat o tânără, în scara unui bloc din municipiu, şi i-a furat telefonul. Fata şi-a pierdut cunoştinţa în urma atacului, dar scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, astfel că oamenii legii au reuşit îl identifice pe principalul suspect. Agresorul are antecedente penale, el având condamnări pentru tâlhărie şi tentativă de viol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Alba, incidentul a avut loc sâmbătă, când o tânără se afla în scara unui bloc din Alba Iulia şi aştepta liftul. Lângă ea se afla un bărbat, care la un moment dat a lovit-o puternic în zona feţei şi tânăra s-a prăbuşit, pierzându-şi cunoştinţa.

Bărbatul i-a furat telefonul fetei şi a plecat.

Ea venise în vizită la o prietenă, dar când şi-a revenit nu şi-a mai amintit nimic din cele întâmplate şi a plecat spre casă. Părinţii au dus-o la spital când au văzut în ce stare este şi au reclamat lipsa telefonului.

Poliţiştii au început verificările şi în momentul în care au refăcut traseul tinerei au observat că scara de bloc respectivă era monitorizată video. Astfel, momentul atacului fusese surprins de camera de înregistrare.

Oamenii legii au reuşit în scurt timp să-l identifice pe principalul suspect în acest caz. Este vorba de un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, care are antecedente penale, având condamnări pentru tâlhărie şi tentativă de viol.

Luni seara, el a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri, urmând ca oamenii legii să stabilească apoi măsurile legale pe care le vor lua. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.