Circulaţia rutieră este oprită, vineri dimineaţă, pe DN 75, la ieşirea din localitatea Vadu Moţilor către Albac, judeţul Alba, din cauza aluviunilor aduse pe şosea în urma ploilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia pe DN 75, la ieşirea din localitatea Vadu Moţilor către Albac, este oprită din cauza aluviunilor care afectează partea carosabilă pe o lungime de aproximativ patru metri. La această oră se intervine pentru curăţarea drumului, astfel încât traficul să poată fi reluat.

Nu sunt probleme de fluenţăla această oră, precizează sursa citată.

În noaptea de joi spre vineri a continuat să plouă în sudul Banatului şi în Oltenia, unde meteorologii anunţau că se vor acumula cantităţi de apă de peste 20 l/mp. Vineri şi sâmbătă vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, la început în regiunile vestice şi sud-vestice, apoi şi în restul ţării, vor fi averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 l/mp.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.