Circulaţia la staţiile de metrou din zona centrală a Capitalei a fost aglomerată, marţi dimineaţă, SMURD fiind solicitat să intervină pentru două persoane cărora li s-a făcut rău, la staţiile Victoriei şi Romană, din cauza numărului foarte mare de oameni aflaţi pe peroane şi pe culoarele de acces.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, pentru News.ro, că marţi dimineaţă a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD pentru a acorda asistenţă medicală unei femei şi unui bărbat, cu vârsta de 24 de ani şi, respectiv, 30 de ani, cărora li s-a făcut rău în timp ce erau pe peron, în staţiile Victoriei şi Romană, cel mai probabil din cauza aglomeraţiei.

Cele două persoane au primit îngrijiri medicale de la echipaje SMURD, nefiind însă necesară transportarea lor la spital, a precizat Daniel Vasile.

Şi la staţia de metrou Aviatorilor i s-ar fi făcut rău unei persoane, în momentul în care cobora din garnitura de tren.

Potrivit celor mai recente date, 600.000 de persoane merg zilnic cu metroul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.