Un agent de pază care ieşea din tură a fost depistat, joi dimineaţă, de SPP în apropierea Arcului de Triumf din Capitală, având asupra lui un pistol cu aer comprimat. Bărbatul a fost condus la Secţia 2 de Poliţie, iar arma, din categoria celor care nu necesită autorizaţie, a fost reţinută pentru cercetări, au declarat, pentru News.ro, surse din Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, care lucra ca agent de pază, la un obiectiv aflat în apropiere de Berăria H, a ieşit din tură la ora 6.00 şi s-a deplasat prin Parcul Herăstrău, moment în care a fost oprit de ofiţerii SPP care asigură protecţia demnitarilor la parada militară de 1 Decembrie, de la Arcul de Triumf. La control, ofiţerii SPP au descoperit asupra agentului un pistol airsoft, au declarat pentru News.ro, surse din Poliţie.

Agentul de pază a fost condus la Secţia 2, unde a dat o declaraţie şi a fost lăsat să plece. Arma sa, care nu necesită autorizare, a fost reţinută pentru cercetări, au precizat aceleaşi surse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.