Un cetăţean afgan a fost prins de către poliţiştii de frontieră de la Negru Vodă în timp ce încerca să intre ilegal în ţară ascuns sub remorca unui camion încărcat cu calorifere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul a fost depistat luni, în jurul orei 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa

El a fost descoperit în timp ce poliţiştii de frontieră controlau un camion cu semiremorcă încărcat cu calorifere condus de către un cetăţean din Republica Moldova în vârstă de 35 de ani, potrivit unui comunicat publicat marţi de către Poliţia de Frontieră. 

”La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit un bărbat ascuns sub platforma remorcii autocamiomului, pe roata de rezervă”, se arată în comunicat.

Şoferul camionului le-a spus poliţiştilor că nu ştia ”despre prezenţa persoanei descoperite”.

Ulterior, anchetatorii au aflat că migrantul este cetăţean afgan şi că nu are documente de identitate.

În baza acordului româno - bulgar, cetăţeanul afgan a fost predat autorităţilor de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.