Un bărbat în vârstă de 35 de ani, poliţist de frontieră, a murit, iar o femeie de 32 de ani a fost foarte grav rănită, în urma unui accident rutier produs în prima zi a noului an la Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc luni dimineaţă, la intersecţia de pe şoseaua Borşului cu strada Uzinelor din municipiul Oradea.

"Un bărbat de 35 de ani din localitatea Sîntandrei, aflat la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, astfel că la intrarea în sensul giratoriu a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un stâlp de înaltă tensiune de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare", a declarat pentru "Bihoreanul" purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Dinu.

În urma impactului violent, şoferul a murit pe loc, iar pasagera din maşină, în vârstă de 32 de ani, a ajuns la spital în stare foarte gravă, suferind politraumatisme şi fracturi. Ea a rămas prinsă între fiarele maşinii, fiind scoasă de către pompieri.

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa era poliţist de frontieră.

Primele cercetări arată că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.