Zayn Malik, fost membru al trupei One Direction, în vârstă de 23 de ani, îşi va publica autobiografia, un volum intitulat ”Zayn”, pe 1 noiembrie, a anunţat grupul editorial Penguin Random House, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul a declarat că a scris cartea pentru ca fanii lui să îl poată judeca în cunoştinţă de cauză, nu în funcţie de ceea ce spune ”presa sau altcineva”.

Deşi descris drept volum ”autobiografic”, ”Zayn” ar fi mai degrabă un album-foto, cu fotografii nemaivăzute ale artistului, dar şi însemnări despre viaţa lui, desene şi versuri ale unor melodii.

Zayn Malik a părăsit trupa One Direction în martie 2015. El a devenit primul cântăreţ solo britanic, după George Michael, al cărui album de debut a ajuns pe primul loc în topul american Billboard. ”Mind of Mine”, lansat pe 25 martie, a debutat pe prima poziţie în topul Billboard 200, cu vânzări de 157.000 de copii.

Cântăreţul este, totodată, primul artist britanic al cărui album de debut a intrat direct pe primul loc în topul american, după ce trupa britanică One Direction a reuşit aceeaşi performanţă, cu discul ”Up All Night”, în 2012.

Zayn Malik, în vârstă de 23 de ani, a debutat pe primul loc şi în clasamentul UK Albums Charts. Precedentul artist care a realizat această dublă performanţă a fost Susan Boyle, cu albumul ”I Dreamed a Dream”, în 2009.

Artistul va fi coproducător, alături de Dick Wolf, al unui serial de televiziune pentru NBC, ”Boys”, despre viaţa într-o trupă de băieţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.