Carol Channing, Ellen DeGeneres, Mia Farrow, Bette Midler şi Dwayne Johnson se numără printre vedetele care şi-au exprimat online regretul la aflarea veştii morţii actriţei Debbie Reynolds, despre care spun că este unul dintre ultimele talente adevărate de la Hollywood.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Hollywood Reporter, actriţa Carol Channing a transmis: ”Era frumoasă şi generoasă. Parcă ieri luam masa aici, în casă, şi discutam despre posibilitatea de a lucra împreună la un nou spectacol. Am atât de multe amintiri dragi cu ea la Teatrul McCallum din Palm Springs. Atât de multe râsete. Rugăciunile mele merg la familia ei. I se va simţi lipsa”.

Actorul de comedie Rip Taylor a jucat cu Debbie Reynolds în Las Vegas timp de mai multe decenii. ”Am fost binecuvântat să lucrez cu această femeie remarcabilă aproape 50 de ani. Asta a dus la o relaţie unică. Era generoasă. O voi iubi mereu. Sunt devastat în seara asta”.

Dwayne Johnson a publicat pe contul său de Twitter o fotografie din filmul ”Cântând în ploaie/ Singing în the rain”, alături de textul: ”Întristat de veştile despre Debbie Reyynolds, la o zi după ce fiica ei, Carrie, a murit. Multă dragoste şi putere familiei sale”.

”Debbie a plecat pentru a fi cu Carrie. Mereu şi-a făcut griji pentru ea. Carrie a plecat prea devreme, iar acum ele...”, a scris şi Debra Messing.

Cântăreaţa şi actriţa Bette Midler a mărturisit tot pe Twitter că îi este greu să accepte vestea: ”Debbie Reynolds tocmai a murit. Este prea greu să înţeleg. Frumoasă, talentată, devotată muncii sale, a urmat-o pe Carrie, care a murit acum câteva zile”

”Dragă Debbie Reynolds, înţeleg atât de bine. Îmbrăţişeaz-o strâns pentru noi toţi”, a scris Alyssa Milano.

Cunoscut pentru rolul din ”Star Trek”, actorul George Takei a spus: ”Nimic nu este mai gre decât să îngropi un copil. Debbie a murit din cauza inimii sfărâmate, dar este cu fiica ei acum”.

”RIP (Rest In Peace, n.r.) nu sună bine pentru ea, nici pentru Carrie. Sper că sunt undeva distrându-se”, a scris Mia Farrow, în timp ce Brie Larson a transmis că este alături de familia celor două actriţe, iar Daryl Hannah a scris scurt: ”Pace şi dragoste, Debbie Reynolds... Cântând în ploaie”.

”Debbie Reynolds avea clasă. Era iubitoare, talentată, frumoasă. Îmi pare rău pentru cei care nu au avut ocazia să o cunoască”, a scris fostul realizator TV Larry King.

”Această veste tristă mă face să vreau să o îmbrăţişez pe mama şi să nu-i dau drumul niciodată”, a scris şi Miley Cyrus pe contul său de Twitter.

Realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres a completat: ”Nu-mi pot imagina prin ce trece familia lui Carrie Fisher şi Debbie Reynolds săptămâna aceasta. Transmit toată dragostea mea”.

Scenaristul şi regizorul Seth MacFarlane a publicat melodia ”Happy talk” (1963), în interpretarea lui Debbie Reynolds, adăugând: ”Era unul dintre ultimele telente adevărate de la Hollywood: actriţă, cântăreaţă, dansatoare”.

Actriţa americană Debbie Reynolds, celebră pentru rolul jucat în musicalul "Cântând în ploaie”, alături de Gene Kelly, a murit la vârsta de 84 de ani, la doar o zi după ce şi-a pierdut fiica, Carrie Fisher.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.