Episodul „South ParQ: Ediţie Specială de Vaccinare”, cu durata de o oră, o premieră în istoria serialului animat, va fi difuzat în exclusivitate în România de postul Comedy Central.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„South ParQ: Ediţie Specială de Vaccinare” va putea fi urmărit la Comedy Central pe 15 martie, de la ora 23:00.

Acesta este cel de-al doilea episod dedicat pandemiei.

„Pandemia - Ediţie Specială”, lansat în septembrie 2020, a fost cel mai vizionat episod din ultimii şapte ani, înregistrând 4,4 milioane de telespectatori în seara difuzării.

În cel mai nou episod, cetăţenii din South ParQ se agită în legătură cu vaccinul anti-Covid-19. Un nou grup militant amuzant încearcă să-i împiedice pe Cartman, Kyle, Kenny şi Stan, care fac tot posibilul să ajute la vaccinarea profesorului lor. Printre altele, Butters Stotch se alătură grupului de militanţi, doar pentru că îi oferă un motiv de a ieşi din casă. Counselor Mkay le cere copiilor să aducă vaccinurile la şcoală pentru a-şi recupera profesorul, iar lui Cartman i se oferă 2.000 de dolari pentru obţinerea unui vaccin.

Integrarea iniţialei Q în titlu promite referinţe amuzante la un grup conspiraţionist din peisajul global actual, QAnon.

„South Park”, serial al Comedy Central, a fost lansat pe 13 august 1997. Trey Parker şi Matt Stone sunt co-creatorii show-ului. Serialul câştigător al premiilor Emmy şi Peabody îi are producători executivi pe Parker, Stone, Anne Garefino şi Frank C. Agnone II. Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell şi Vernon Chatman sunt producători, iar Chris Brion este Creative Director al South ParQ Digital Studios.

În 2021 vor fi lansate mai multe episoade speciale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.