Rod Stewart a mărturisit că naşterea lui a fost ”o greşeală”, ba chiar ”una scumpă”, aşa cum glumeşte fratele lui, pentru că a fost conceput într-un adăpost antiaerian, la finalul celui de-al Doilea Război Mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sir Rod, care a fost înnobilat cavaler săptămâna trecută, a spus că a fost cumva ”o greşeală”, după ca mama sa l-a conceput într-un adăpost antiaerian, relatează The Telegraph.

În cartea de memorii despre familia sa, Rod Stewart aminteşte cum îl tachina fratele său mai mare, în privinţa faptului că era cel mai mic dintre cei cinci copii:  “ Am fost o greşeală. Cum spune fratele meu, una foarte scumpă”.

Născut în ianuarie 1945, Sir Rod Stewart este unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni britanici.

Rod Stewart a fost înnobilat regina Elizabeth II a Marii Britanii, alături de astronautul Tim Peake şi actriţa Penelope Wilton cu ocazia manifestărilor prilejuite de cea de-a 90-a aniversare a suveranei.

Rod Stewart, în vârstă de 71 de ani, cunoscut pentru piese ca ”Sailing”, ''Da Ya Think I'm Sexy" şi "Some Guys have All the Luck”, a fost distins cu titlul de cavaler pentru contribuţia adusă muzicii şi implicarea sa în acţiuni caritabile.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.