Selena Gomez, Shakira şi Jennifer Lopez se numără printre artiştii ale căror fotografii au primit cele mai multe aprecieri pe platforma de socializare Instagram în 2016, potrivit billboard.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Când versurile tale se află pe sticlă”, a scris Selena Gomez alături de o fotografie în care apare sorbind dintr-o sticlă de Coca-Cola. Imaginea publicată în urmă cu şase luni a adunat 6,1 milioane de aprecieri.

Selena Gomez este vedeta cu cel mai mare număr de admiratori pe Instagram, cu peste 103 milioane de admiratori (”followers”).

Cu hashtagul #loveyourselffirst, cântăreaţa şi producătoarea Jennifer Lopez a impresionat 1,5 milioane de fani pe contul său de Intagram, publicând în urmă cu o lună un selfie în care apare purtând un costum de baie.

Cântăreaţa Shakira a primit 1,3 milioane de aprecieri pentru o fotografie publicată în urmă cu patru săptămâni, în care apare alături de soţul său, fotbalistul Gerard Piqué, şi cei doi fii ai lor.

Columbianul Maluma, cu 18,8 milioane de admiratori pe contul său de Instagram, a primit pentru o fotografie în care apare pe un iaht 783.500 de aprecieri.

Un alt artist latino, Ricky Martin, se află în topul celor mai apreciate vedete pe reţeaua de socializare. O fotografie realizată, tot în urmă cu o lună, pe plajă i-a adus cântăreţului 333.000 de aprecieri. 

În semn de omagiu pentru mexicanul Juan Gabriel, decedat pe 28 august, Enrique Iglesias a distribuit pe contul său o fotografie în care apare alături de celebrul artist. ”Azi este o zi foarte tristă. Am pierdut unul dintre cei mai mari şi talentaţi artişti din toate timpurile”, a scris Iglesias. Imaginea a impresionat 330.600 de admiratori.

Nicky Jam, colaborator al lui Enrique Iglesias, a publicat în urmă cu trei luni, o fotografie în care apare alături de bunica sa în vârstă de 90 de ani, bolnavă de Alzheimer. ”A împlinit 90 de ani şi nici nu mă cunoaşte. Este greu”, a scris, între altele, cântăreţul, care a impresionat cu această imagine 303.100 de fani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.