Unii dintre cei mai importanţi artişti ai muzicii trance din lume, printre care ATB, Bryan Kearney şi Chicane, vor urca pe o scenă special amenajată pentru acest gen muzical, la ediţia din acest a festivalului Untold, care are loc între 2 şi 5 august, la Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit organizatorilor, ediţia din 2018 a Festivalului Untold vine cu o surpriză pentru fanii festivalului şi aduce în România cei mai buni artişti din lume ai muzicii trance, pe o scenă dedicată exclusiv lor.

Pe scena trance vor urca: ATB, Bryan Kearney, Chicane, Ferry Corsten, Gareth Emery, Orjan Nilsen, Markus Schulz, MaRLo, Simon Patterson, Solarstone, Standerwick (live), The Thrillseekers, Airwave, Astral Projection,Ben Gold, Bogdan Vix, Gabriel & Dresden, John 00 Fleming, Kyau & Albert, Marco V, Mark Sherry, Menno de Jong, Omnia, Richard Durand, Ruben de Ronde, Super8 & Tab şi Will Atkinson. 

“Cea mai reprezentativă figură a muzicii trance la nivel mondial este Armin van Buuren, care la fiecare ediţie a festivalului UNTOLD a dedicat o parte din setul lui acestui gen muzical. Noua scenă trance s-a născut din dorinţa de a le oferi iubitorilor genului din România un loc dedicat lor, unde să se reunească alături de artiştii lor preferaţi, în fiecare an”, au precizat organizatorii.

Festivalul Untold 2018 va avea loc în perioada 2-5 august, la Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.