Red Hot Chili Peppers au anunţat că vor cânta pe 15 martie la Giza, în Egipt, şi au povestit cum a fost afectată lansarea noului album de incendiile din California, asigurând că apariţia discului va mai întârzia, potrivit nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzicienii lucrează în prezent la o continuare a LP-ului din 2016 "The Getaway", care a fost al unsprezecelea album de studio. 

Bateristul Chad Smith a vorbit săptămâna aceasta despre noul material, dezvăluind că planurile lor de a scrie şi de a înregistra au fost afectate de incendiul devastator Woolsey, care s-a întins în sudul Californiei anul trecut. 

"Am început să lucrăm (la noul album, n.r.), care, pentru noi, înseamnă să intrăm în studio şi să facem puţin zgomot şi să punem câteva note împreună", a spus Smith la postul Sirius XM. "Apoi a venit focul şi casa în care lucram - nu a fost nicio pagubă, nu a ars, dar nu am mai putut să ne întoarcem acolo. Asta ne-a oprit". 

Red Hot Chili Peppers este un grup rock american înfiinţat la Los Angeles în 1983. Stilul muzical al trupei californiene combină în principal elemente de rock şi funk, cu influenţe punk, metal şi rap. Grupul a câştigat şapte premii Grammy şi a lansat 10 albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.