Un concert-eveniment susţinut de formaţia Zdob şi Zdub la Berăria H, un show Markus Schulz la Arenele Romane, expoziţia ”România în marele Război” la Muzeul Naţional de Istorie a României şi premiera filmului ”Cincizeci de umbre întunecate” au loc în acest weekend în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bunica bate toba", "DJ Vasile" şi "Everybody in the casa mare" sunt câteva dintre hiturile formaţiei Zdob şi Zdub, care va concerta vineri, de la ora 20.30, la Berăria H din Bucureşti. Biletele pot fi cumpărate online, de pe bilete.ro.

Şi sâmbătă seară, în Bucureşti, va concerta Markus Schulz, la Arenele Romane, la TrancENDancE, alături de Snatt & Vix, într-un show care va face parte din turneul său mondial de promovare al albumului “Watch The World“, alaturi de Adina Butar. Show-ul, care va avea loc într-un cort încălzit, va începe la ora 22.00 şi va continua toată noaptea, până duminică, la ora 5.00.

Cei care vor să viziteze Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR), pe lângă expoziţia permanentă, pot vedea ”România în marele Război”, expoziţie consacrată comemorării centenarului intrării în război a Regatului României, dar şi a situaţiei din Transilvania, Bucovina şi Basarabia, afectate, în cel mai înalt grad, de evoluţiile politico-militare din România anilor 1916-1918/19.

Sâmbătă, de la ora 11.00, copiii pot participa la un atelier susţinut în cadrul expoziţiei ”C’Arte şi Cultură naţională. Cele Mai Frumoase Cărţi din România (2012 – 2016)”, la Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi. Invitată este ilustratoarea Cristiana Radu.

Una dintre premierele acestui weekend este pelicula de animaţie ”The LEGO Batman Movie/ Lego Batman: Filmul”, în regia lui Chris McKay. Vocile personajelor sunt interpretate de Zach Galifianakis, Jenny Slate, Will Arnett, Ralph Fiennes, Mariah Carey, Billy Dee Williams.

”Fifty Shades Darker/ Cincizeci de umbre întunecate”, în regia lui James Foley, şi avându-i în distribuţie pe Jamie Dornan şi Dakota Johnson, va rula pe ecrane de vineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.