Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen Iohannis au făcut o excursie în Munţii Parâng, unde după o drumeţie s-au oprit la o cabană şi au mâncat, ulterior făcând o fotografie cu proprietarii, care a fost postată pe Facebook. Este al treilea weekend în ultimele două luni în care şeful statului merge la munte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus şi Carmen Iohannis au mers sâmbătă în Munţii Parâng.

Potrivit unor site-uri locale, preşedintele şi soţia sa au ajuns în zonă în jurul orei 10.00 şi au urcat cu maşina, apoi s-au oprit la o cabană şi au mâncat. 

Acolo, Klaus şi Carmen Iohannis au făcut o fotografie cu proprietarii cabanei, ulterior poza fiind postată pe Facebook.

Aceasta a fost a treia excursie pe care Klaus Iohannis o face pe munte în ultima perioadă şi prima împreună cu soţia sa, care până acum nu a apărut în fotografiile din drumeţii.

La mijlocul lunii august, preşedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat alături de mai mulţi tineri pe Vârful Negoiu din Munţii Făgăraş, imaginea fiind postată pe Facebook de un clujean, alături de mesajul ”The president was with us”.

Tot în august, dar la începutul lunii, preşedintele Iohannis a postat pe Facebook o fotografie în care se afla la Bâlea Lac, mărturisind că drumeţiile montane rămân o pasiune pentru el şi că România are, probabil, cele mai spectaculoase peisaje din Europa.

”Drumeţiile montane rămân o pasiune pentru mine aşa că am urcat din nou pe munte. Vă spun cu toată sinceritatea: avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Merită să le descoperiţi! ‪#‎BâleaLac‬”, scria atunci Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.