Peste 200.000 de persoane au participat la evenimentele organizate în cadrul Zilelor Bucureştiului, anunţă Primăria Capitalei. Manifestările au inclus show-uri multimedia la redeschiderea fântânilor din Piaţa Unirii, un spectacol de videomapping şi concerte susţinute de Hurts, Gheorghe Zamfir şi Rod Stewart.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria municipiului Bucureşti, mai bine de 200.000 de bucureşteni şi turişti care s-au aflat în această perioadă în Capitala României au participat la evenimentele organizate de Primăria Municipiului Bucureşti prin creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, cu prilejul aniversării a 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului, precum şi împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire.

Manifestările organizate cu prilejul Zilelor Bucureştiului au debutat în 20 septembrie, cu un concert al Orchestrei Simfonice Bucureşti, şi cu spectacol multimedia conceput de Les Ateliers Nomad, care au marcat redeschiderea fântânilor arteziene de la Piaţa Unirii. Show-urile fântânilor arteziene vor continua în fiecare week-end, cât timp vremea va permite.

În 21 septembrie, în Piaţa Constituţiei a concertat maestrul Gheorghe Zamfir, care, într-un eveniment dedicat întregii sale cariere, a avut invitaţi numeroşi artişti naţionali şi internaţionali, invitat special fiind artistul francez Enrico Macias.

În 22 septembrie, zeci de mii de spectatori au asistat la unul dintre cele mai mari spectacole de 3D videomapping din lume, iMapp, precedat de concerte susţinute de Hurts şi The Mono Jacks. Zilele Bucureştiului s-au încheiat în 23 septembrie, cu un show live al lui Rod Stewart, în deschidere concertând trupa Vunk.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.