Piesa "Sex With Me" a Rihannei a fost alegerea celor mai mulţi dintre utilizatorii platformei Spotify pentru Ziua Îndrăgostiţilor, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Platforma de streaming online Spotify a marcat, marţi, Ziua Îndrăgostiţilor, prin analizarea playlist-urilor pe care utilizatorii le-au descris ca potrivite pentru crearea de cadre romantice.

Prima alegere a lor a fost Rihanna şi ”Sex With Me”, piesă de pe cel mai recent album lansat de artista americană, ”Anti” (2016). Pe locul al doilea s-a aflat un alt cântec R&B, "Birthday Sex” (2009) al lui Jeremih.

 

Alte playlist-uri pentru seri romantice au avut în frunte piesa ”Thinking Out Loud” a lui Ed Sheeran.

În Statele Unite, Spotify a făcut şi o analiză a playlist-urilor în funcţie de preferinţe: întâlniri romantice versus sex. În al doilea caz, pe primul loc s-a situat statul Ohio, fiind urmat de Michigan. 

Hawaii s-a aflat pe primul loc în topul ascultătorilor care caută mai degrabă coloane sonore pentru întâniri romantice, urmat de statul Utah.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.