Cum ar fi să câştigi dintr-o joacă un super telefon chiar de Ziua Îndrăgostiţilor? L-ai dărui sau l-ai păstra pentru tine?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenează-ţi portbagajul este concursul la care chiar ai ocazia să câştigi un iPhone 7! Profită de ocazie, intră în joc şi ia-l acasă. Dacă îl păstrezi sau îl oferi, vei decide cu telefonul în buzunar.

Cum poţi participa şi tu?

Până pe 27 februarie 2017, accesează jocul la adresa https://antreneazaportbagajul.digi24.ro/ sau instalează aplicaţia pentru iOS sau Android disponibilă în iTunes sau în Google Play.

Înregistrează-te folosind contul tău de Facebook sau adresa personală de e-mail. Selectează unul dintre cele 3 modele de Opel Astra şi condu maşina pe harta virtuală către magazinele şi reprezentanţele Opel pentru a umple portbagajul cu obiecte aflate pe o listă de cumpărături.

Jocul va fi finalizat doar atunci când toate obiectele vor fi tăiate de pe lista, iar tu vei acumula 1.000 de puncte. Pentru a-ţi creşte şansele de câştig joacă de cât mai multe ori!

Tragerea la sorţi va avea loc de Dragobete, pe 28 februarie, şi va include toţi participanţii, cu toate şansele de joc acumulate încă de la startul concursului, excepţie făcând doar câştigătorul telefonului iPhone 7 din prima etapă.

Înainte de a te înscrie în joc, nu uita să consulţi regulamentul campaniei, disponibil aici.

Maşina anului 2016, Opel Astra te invită să te bucuri de o experienţă de conducere dinamică, dar şi de dotări opţionale şi accesorii pentru a se potrivi perfect nevoilor tale. Interiorul premium creează, practic, o nouă categorie în clasa compact!

Între cele mai apreciate dotări se află şi noul portbagaj, cu pragurile joase, care facilitează încărcarea obiectelor personale. Datorită capacităţii mari, cu posibilitate de reglare, îţi oferă mai mult spaţiu!

Află totul despre noile modele de Opel Astra vizitând pagina oficială www.opel.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.