Organizatorii Untold caută peste 1.200 de voluntari pentru toate departamentele din cadrul festivalului. Doritorii trebuie să aibă între 16 şi 35 de ani, perioada de recrutare urmând să se încheie pe 25 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit organizatorilor festivalului, Untold recrutează peste 1.200 de voluntari, iar doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul evenimentului muzical. 

“Unul dintre avantajele voluntariatului poate să însemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui David Guetta, Martin Garrix, Bastille sau Dimitri Vegas&Like Mike. Pentru a putea intra în echipa voluntarilor trebuie să ai între 16 şi 35 de ani. Perioada de recrutare începe astăzi, 13 mai şi se încheie pe data de 25 mai, iar răspunsurile către voluntari vor fi trimise până în data de 13 iunie”, au precizat organizatorii Untold.

Cei peste 1.200 de voluntari vor fi repartizaţi în funcţie de preferinţe, dar şi de aptitudinile şi abilităţile lor.

Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: artist crew, info point, steward, logistică, user experience şi acces.

Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăţa elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care şi self management.

Cei aleşi vor primi un echipament şi acces la festival, a precizat sursa citată.

Festivalul Untold are loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.