Cântăreaţa Melanie Brown (Mel B), membră a grupului Spice Girls şi jurat al emisiunii ”America's Got Talent”, a anunţat că alături de Emma Bunton şi Geri Horner va înregistra noi melodii în studioul său din Los Angeles, scrie contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am scris noi materiale şi am un studio în casa mea din Los Angeles. De cum Emma şi Geri îşi stabilesc programul, vor veni în Los Angeles şi vom putea începe lucrul”, a spus ea.

Victoria Beckham şi Mel C au refuzat, anul trecut, să se alăture grupului Spice Girls, după 15 ani de la despărţire.

O piesă a celor trei,”Song for Her”, a apărut, în 2016, în mediul online, însă Mel B spune că acesta şi alte piese pe care le-au înregistrat până acum nu vor figura pe albumul viitor. ”Trebuie să ne întoarcem în studio pentru noi piese, când toată lumea va fi pregătită”,a  mai spus ea.

Legat de planurile unei reuniri după 20 de ani de la lansarea primului album, ”Spice”, cântăreaţa în vârstă de 41 de ani spune că ”nu este nimic bătut în cuie”.

Grupul pop britanic Spice Girls a fost înfiinţat la Londra, în anul 1994, şi a fost alcătuit din cântăreţele şi dansatoarele Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell. Albumele acestui grup s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, iar trupa a devenit un veritabil fenomen mondial, cunoscut sub numele de ”Spice Mania”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.