Mama actorului Tom Cruise, Mary Lee South, a murit la vârsta de 80 de ani, a anunţat luni un reprezentant al starului american, informează The Telegraph.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Mary Lee South a murit în somn, săptămâna trecută, iar o ceremonie de comemorare a avut loc în weekend la biserica scientologică din Glen Ridge.

Potrivit revistei People, la ceremonie au participat, alături de actorul în vârstă de 54 de ani, surorile sale Lee Ann Devette, Cass Mapother şi Marian Henry.

Tom Cruise avea o relaţie apropiată cu mama lui, ea fiind cea care l-a încurajat să se dedice actoriei. Înainte de a se căsători cu Thomas Cruise Mapother III, tatăl actorului, Mary Lee South a lucrat ca instructor educator. Căsnicia celor doi, catalogată de Cruise drept ”dificilă”, s-a încheiat în 1974, iar Mapother a murit în 1986.

Familia a locuit în Syracuse, New York, şi Ottawa, Canada, înainte de a se muta la Glen Ridge, New Jersey, unde Mary Lee s-a căsătorit cu Jack South, al doilea său soţ.

Mary Lee South credea că fiul său are un ”talent dat de Dumnezeu”, după cum declara într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani revistei Rolling Stone. În ultimii ani, ea a fost văzută rar în public, iar familia a păstrat discreţia bolii de care suferea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.