Lady Gaga şi 50 de victime ale abuzurilor sexuale, care au acompaniat-o pe artista americană pe scena celei de-a 88-a gale a premiilor Oscar, şi-au făcut tatuaje identice, în semn de solidaritate, informează hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tatuajele au fost realizate ca urmare a momentului muzical emoţionant creat de artista americană pe scena premiilor Academiei de film americane, unde a interpretat piesa ”Til It Happens to You".

După ce şi-a tatuat simbolul, care cuprinde mai multe forme geometrice, pe umărul stâng, Lady Gaga a publicat mai multe fotografii şi videoclipuri demonstrative pe reţeaua de socializare Snapchat, iar pentru unul dintre acestea a folosit drept coloană sonoră piesa ”Come Together” a formaţiei The Beatles.

Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera în 2001, iar până în prezent a lansat  patru albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.