Iggy Pop şi Flea, basistul trupei Red Hot Chili Peppers, apar în filmul ”Song to Song”, regizat de Terrence Malick, cu Natalie Portman, Michael Fassbender şi Ryan Gosling în distribuţie, care va deschide festivalul South by Southwest pe 10 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trailerul filmului a fost lansat şi, potrivit Pitchfork, în ”Song to Song” apar şi grupul Arcade Fire, artiştii Iron & Wine şi Alan Palomo de la Neon Indian. 

Filmul ”Song to Song” reprezintă o poveste de dragoste modernă, cu o acţiune plasată în sfera industriei muzicale din Austin, oraşul în care este organizat în fiecare an festivalul South by Southwest.

Pelicula descrie aventurile celor patru protagonişti - un cuplu de textieri care întâmpină dificultăţi, un mogul din industria muzicală şi o chelneriţă -, aflaţi în căutarea succesului, într-un peisaj rock ‘n’ roll al seducţiei şi al trădării.

Terrence Malick a început filmările pentru acest lungmetraj în anul 2012. Pelicula va fi lansată în cinematografele nord-americane pe 17 martie.

Terrence Frederick Malick, născut pe 30 noiembrie 1943, este regizor, scenarist şi producător de film. Cariera sa se întinde de-a lungul a patru decenii, timp în care a regizat doar şapte lungmetraje, care au impresionat însă publicul şi criticii de specialitate. A debutat cu ”Banda sălbatică/ Badlands” (1973) şi a continuat cu drama ”Zile în paradis/ Days of Heaven” (1978), după care nu a mai regizat niciun film timp de 20 de ani, până la spectaculosul ”La hotarul dintre viaţă şi moarte/ The Thin Red Line” (1998). A continuat cu alte pelicule de succes - ”Lumea nouă/ The New World” (2005), ”Pomul vieţii/ The Tree of Life” (2011), ”Minunea dragostei/ To the Wonder” (2012) şi ”Knight of Cups” (2015). Documentarul ”Voyage of Time” este cea mai recentă producţie a sa, lansată în 2016.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi regizori în viaţă, Terrence Malick a fost de trei ori nominalizat la Oscar - pentru regie şi scenariu adaptat, cu ”La hotarul dintre viaţă şi moarte”, şi pentru regie, cu ”Pomul vieţii” -, a câştigat trofeul Palme d'Or la Cannes 2011 cu ”Pomul vieţii” şi Ursul de Aur la Berlin, cu ”La hotarul dintre viaţă şi moarte”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.