Iahtul scriitoarei J.K. Rowling poate fi închiriat contra sumei de 130.000 de dolari pe săptămână sau cumpărat pentru 19,2 milioane de dolari, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ambarcaţiunea numită ”Amphitrite” are 47 de metri lungime şi a aparţinut, până la finalul anului 2015, lui Johnny Depp, care l-a vândut unui om de afaceri american. În proprietatea scriitoarei a ajuns la scurt timp. Ea a plătit suma de 27 de milioane de dolari, mult sub preţul cerut acum.

Costul închirierii iahtului este de 130.000 de dolari pe săptămână, la care se adaugă consumabilele. Iahtul, mobilat şi utilat, poate găzdui 10 persoane în patru camere, cărora li se adaugă o alta principală, ce deţine şi un dressing şi o baie îmbrăcată în marmură. În total, pe iaht sunt cinci cabine şi o bucătărie bine dotată.

”Amphitrite” are la bord 2.500 de mile marine şi poate atinge o viteză de 12 noduri.

(Foto: Curtis Stokes & Associates)
(Foto: Curtis Stokes & Associates)

J.K. Rowling deţine o proprietate la Londra, o casă în stil georgian, în cartierul Kensington, precum şi o casă din secolul al 19-lea, pe malul râului Tay, în apropiere de Aberfeldy, la aproximativ 120 de kilometri de Edinburgh.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.