Grupul Toulouse Lautrec a lansat cântecul „Revin în 5 minute”, colaborare cu actorul Victor Rebengiuc, care va fi inclus pe al cincilea album al trupei bucureştene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru acest cântec, actorul Victor Rebengiuc a înregistrat vocea folosită în intro, iar pentru fundal vizual trupa a folosit „înregistrări găsite" în care fete din anii 1960 apar dansând topless.

„Revin în 5 minute" vorbeşte despre blocajul artistului, al celui care transmite emoţia către consumatorul de artă, fie că este muzician, actor, performer, păpuşar, circar, mai mult sau mai puţin cultural, mai mult sau mai puţin educat sau educativ. Această piesă vorbeşte despre artistii-performeri ca despre nişte oameni dezbrăcaţi de haina inspiraţiei, de haina puterii de a crede în ei, a explicat într-un comunicat Cătălin Rulea, solistul Toulouse Lautrec.

Noul single Toulouse Lautrec va fi în curând disponibil pentru descărcare și streaming pe toate rețelele digitale.

Toulouse Lautrec lucrează în prezent la al cincilea album, despre care membrii trupei spun că a fost compus într-o dimineaţă. Acest disc ar urma să apară în toamnă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.