Grand Cinema & More, cinematograful din Băneasa Shopping City, a fost desemnat Consumer Choice Brand al anului 2018 de către Consumer Choice Europe, competiţie desfăşurată anual de 25 de ani, care vizează principalii jucători ai fiecărei industrii, pornind de la importanţa pe care feedback-ul consumatorilor a căpătat-o în evaluarea brandului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În baza votului consumatorilor români, cinematograful a fost validat în topul categoriei sale din punct de vedere al satisfacţiei clienţilor.

Premiile vizează principalii jucători ai fiecărei industrii, fiind realizat un clasament pe baza mai multor indicatori ce ţin de satisfacţia consumatorilor şi de gradul de afinitate faţă de brand. Calitatea serviciilor, gradul de inovare, interacţiunea cu consumatorii şi credibilitatea sunt doar câţiva dintre parametrii în funcţie de care iubitorii de film au putut vota cinematograful care le răspunde cel mai bine aşteptărilor.

Consumer Choice Award are la bază un amplu sistem de notare, adaptat fiecărei industrii, pe baza căruia sunt evaluaţi cei mai vizibili jucători, votanţi fiind chiar cei care interacţionează cel mai des cu bunurile şi serviciile oferite. 

Chestionarul, realizat pe un eşantion de 2.353 de respondenţi, a plasat Grand Cinema & More în topul preferinţelor vizitatorilor în ceea ce priveşte calitatea serviciilor, îndrumarea asigurată consumatorilor şi nivelul global de satisfacţie. Scoruri aproape de cele maxime a obţinut şi la capitolul inovaţie şi credibilitate, toate acestea transformând cinematograful în prima opţiune a iubitorilor români de film, pe care îl recomandă, mai departe, prietenilor.

„Premiul acesta, venind din partea celor care trec cel mai des pragul cinematografului, este cea mai puternică recunoaştere a eforturilor noastre constante de a îmbunătăţi nu doar experienţa cinematografică în sine, ci şi interacţiunea cu fiecare dintre clienţii noştri – de la rezervarea biletelor, până la genericul de la finalul filmului. Obiceiurile specifice de mers la film ale vizitatorilor noştri, rigorile şi aşteptările lor vor continua să inspire fiecare dintre demersurile noastre, ridicând constant standardele fiecărei vizionări”, a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.