Actriţele Rita Moreno, Jane Fonda şi Zendaya au purtat unele dintre cele mai apreciate ţinute la cea de-a 90-a gală a premiilor Oscar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rita Moreno a purtat aceeaşi rochie - creată în Manila - pe care a îmbrăcat-o la ceremonia din 1962, când a fost premiată cu Oscar pentru rolul secundar din „West Side Story”.

Jane Fonda, care a prezentat trofeul categoriei „cel mai bun actor în rol principal” alături de Helen Mirren, a purtat o rochie albă, cu perle, semnată de Olivier Rousteing, designerul casei Balmain.

Cântăreaţa şi actriţa Zendaya a impresionat cu o rochie maro Giambattista Valli Couture, care a fost prezentată la Paris în luna ianuarie, în timp ce Allison Janney, recompensată cu Oscar pentru cel mai bun rol secundar din „I, Tonya”, a purtat o rochie roşie Reem Acra şi pantofi Jimmy Choo.

Zendaya şi Allison Janney
Zendaya şi Allison Janney

Actriţa Lupita Nyong'o a îmbrăcat o rochie aurie Versace, iar Margot Robbie, o rochie albă Chanel Haute Couture realizată de însuşi Karl Lagerfeld. Duminică, Chanel a anunţat că actriţa a devenit ambasadoarea casei de modă.

O altă revenire vestimentară a fost şi a actriţei Tiffany Haddish, care a purtat la gală o rochie albă semnată Alexander McQueen, pe care a îmbrăcat-o când a prezentat emisiunea „Saturday Night Live”, în luna noiembrie. Aceasta a fost a doua ţinută a actriţei din seara galei, după ce pe covorul roşu a apărut într-o creaţie a unui designer din Eritreea, pentru a marca originile ei. 

Meryl Streep, nominalizată la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru „The Post”, şi-a făcut apariţia într-o rochie roşie Dior, accesorizată cu pantofi Stuart Weitzman şi o geantă plic Christian Louboutin. Tot Dior a ales şi Jennifer Lawrence, care a prezentat câştigătoarea categoriei „cea mai bună actriţă în rol principal”.

Regizoarea franceză Agnes Varda, în vârstă de 89 de ani, şi actriţa Sandy Martin, în vârstă de 69 de ani, au ales Gucci, iar Gal Gadot, una dintre prezentatoarele serii, Givenchy.

Saoirse Ronan, nominalizată pentru rolul principal din „Lady Bird”, a purtat o rochie roz pal Calvin Klein, în timp ce Viola Davis, una roz „Barbie”, semnată Michael Kors.

Nicole Kidman a îmbrăcat o rochie albastră, fără mâneci, din colecţia Armani Prive, iar una dintre puţinele apariţii în pantaloni a fost cea a actriţei Emma Stone, care a purtat Louis Vuitton, casă de modă aleasă şi de Sandra Bullock.

Nicole Kidman
Nicole Kidman

Cea de-a 90-a gală a premiilor Oscar a avut loc duminică seară la Dolby Theatre din Los Angeles şi a fost prezentată de vedeta de televiziune Jimmy Kimmel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.