Eric Udel, basist al grupului american The Original Blues Brothers Band, a murit la New York, în noaptea de miercuri spre joi. Concertele grupului nu se anulează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu profundă durere vă anunţăm că prietenul nostru iubit, Eric Udel, genialul  basist, a murit noaptea trecută, la ora 03.00,  în spitalul Bellevue din New York”, au anunţat membrii formaţiei într-un mesaj publicat pe Facebook.

”Miercuri noaptea, el a căzut pe strada 45th. & Lex şi s-a lovit la cap. Un trecător a fost martor, a sunat la 911 şi a rămas cu el până la sosirea ambulanţei. Eric a fost operat, dar a intrat în comă. În mod inexplicabil, am aflat abia luni dimineaţă, când prietenul nostru spaniol David Buceta a văzut o postare a unei asistente medicale care găsise  în paşaportul lui Eric, o viză pentru Original Blues Brothers Band. David l-a alertat Tommy Mc Donnell. Mulţi dintre prietenii lui Eric au ajuns imediat la Bellevue pentru a fi alături de el”, au povestit ei cele întâmplate.

Despre Eric Udel colegii de trupă spun că era un om vibrant, frumos, amuzant, grijuliu şi un mare muzician şi instrumentist. ”În luna mai a acestui an, am înregistrat un nou CD, iar interpretarea  sa minunată va rămâne cel mai preţios testament. Suntem  devastaţi de pierderea lui Eric. Va rămâne în inimile noastre”, se arată în încheierea mesajului publicat joi.

În ciuda acestei pierderi, The Original Blues Brothers Band va concerta în România pe 11 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00. Eric ”The Red” Udel va fi înlocuit de Stu Woods.

Managerul trupei a transmis Asociaţiei Culturale Spectaculis, organizatorul concertului din Capitală, o comunicare oficială, în care precizează că acest moment dificil nu va aduce modificări asupra concertelor din cadrul turneului internaţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.