Delia va concerta alături de big bandul condus de George Natsis, pe 5 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Naţional Bucureşti, informează Cat Music.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul este intitulat Delia’s Winter Wonderland. 

Publicul va fi invitat la cocktail şi un after party într-unul dintre barurile exclusivite din oraş. Pe scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30 de instrumentişti profesionişti conduşi de George Natsis, iar acesta va fi primul concert alături de o big band orchestra din cariera artistei.

Concertul beneficiază de inedite elemente de grafică, proiecţii de ultimă generaţie, scenografie, costume şi machiaj create special.

Accesul la after party este permis doar persoanelor cu vârste de peste 18 ani. Biletele pentru acest concert au fost puse în vânzare, prin reţeaua Eventim, şi costă 490 şi 690 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.