Delia, trupele Viţa de Vie, COMA, Zdob şi Zdub, Taraf de Haidouks vor susţine un concert, pe 19 mai, la Arenele Romane, iar biletele se pot cumpăra de luni, exclusiv, de pe platforma iaBilet.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând de luni şi până la sfârşitul lunii martie, pot fi cumpărate un număr limitat de bilete, la tarif Early Bird, de 59 de lei. 

Concertul este organizat prin campania J&B Blending Spirits. 

Artiştii prezenţi pe scena de la Arenele Romane promit un show creativ şi complex, cu colaborări muzicale surprinzătoare şi mesaje puternice, anunţă organizatorii. 

”J&B Blending Spirits Arena: haters gonna love! reprezintă materializarea firească a campaniei Blending Spirits. Acest concert, pe care vi-l promit extraordinar, duce conceptul celei mai vizualizate campanii online din România la nivelul următor. Întregul concept este gândit în jurul ideii de unire a oamenilor prin muzică, indiferent de stilul preferat, şi încurajează combinaţiile neaşteptate. Credem că nu există lucru rău care să nu poată fi învins prin unirea oamenilor buni, iar muzica este un prim pas de pornire şi materializare a acestui demers. De unde vine ura pentru o persoană doar pentru că ascultă alt gen muzical? Blending Spirits Arena demonstrează că dezbinarea şi graniţele pot fi dărâmate uşor. Acest concert va rămâne, cu siguranţă, în istorie”, a declarat Raluca Sava, senior brand manager Diageo România.

Artiştii care au acceptat  provocarea campaniei şi care au dezvoltat şase blenduri muzicale au fost: Macanache & Adda, Robin and The Backstabbers & Alex Velea, Delia & DOC, Viţa de Vie & Delia, Alina Eremia & Cred Că Sunt Extraterestru, Carla’s Dreams & COMA. 

Experimentul a dat naştere unor versiuni asemănătoare şi, totuşi complet diferite, ale melodiilor originale, iar unele dintre ele au ajuns în playlist-urile posturilor de radio şi ale televiziunilor muzicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.