Concertul pe care Amedeo Minghi urma să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti pe 4 aprilie a fost anulat din cauza interesului scăzut al publicului pentru eveniment, informează organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Persoanele care au cumpărat bilete pentru acest concert trebuie să se prezinte la punctele de vânzare de unde le-au achiziţionat în vederea recuperării sumelor aferente.

Pentru fiecare bilet la concertul Amedeo Minghi returnat, spectatorii vor primi câte o invitaţie valabilă pentru concertul aniversar al artistului Engelbert Humperdinck, ce va avea loc pe 13 iunie, la Sala Palatului, de la ora 20.00.

Cântăreţul italian Amedeo Minghi urma să susţină la Bucureşti un concert împreună cu Gabriel Cotabiţă, invitat special, şi cu instrumentiştii orchestrei Andrei Tudor Band.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.