Actriţele Debbie Reynolds şi Carrie Fisher, mamă şi fiică, care au murit pe 28 decembrie, respectiv 27 decembrie, vor fi înmormântate împreună, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiul lui Debbie Reynolds a declarat că mama şi sora sa, Carrie Fisher, vor fi înmormântate împreună, după o ceremonie comună.

Todd Fisher a spus că cele două actriţe vor fi înmormântate la Forest Lawn-Hollywood Hills, loc de veci pentru celebrităţi precum Lucille Ball, Dick Van Patten, Liberace, Florence Henderson, David Carradine şi Bette Davis.

Data la care va avea loc ceremonia privată nu a fost anunţată public. 

Trupul neînsufleţit al actriţei Carrie Fisher a fost înapoiat familiei, vineri, după ce au fost efectuate mai multe analize. Brian Elias, coordonatorul anchetei cauzei morţii actriţei, nu a spus dacă a fost vorba despre o autopsie sau ce teste au fost realizate şi nici nu a furnizat mai multe informaţii. 

Vedeta din ”Star Wars” a murit marţi, la vârsta de 60 de ani, după ce pe 23 decembrie a suferit un stop cardiac. Miercuri după-amiază, mama ei, actriţa Debbie Reynolds, devenită celebră odată cu rolul din ”Cântând în ploaie/ Singing in the Rain”, a suferit un atac cerebral şi a murit, câteva ore mai târziu, la vârsta de 84 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.