Actriţa americană Scarlett Johansson i-a servit, sâmbătă, pe clienţii noului ei magazin Yummy Pop, pe care l-a deschis în cartierul Marais din Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clienţii au aşteptat ore la coadă pentru a cumpăra pop-corn de la proprietară. Ea promisese că va juca rolul vânzătoarei la inaugurarea buticului Yummy Pop, magazin pe care l-a deschis împreună cu soţul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac. 

Fanii au fost dezamăgiţi însă, pentru că actriţa şi-a făcut o scurtă apariţie după-amiază. De la ora 10.00, strada Roi-de-Sicile, unde se află magazinul, a fost atât de aglomerată încât circulaţia a fost oprită, potrivit ziarului La Parisienne. 

Vedeta americană a anunţat printr-un comunicat că va fi prezentă. "Împreună cu familia mea revenim după mai mulţi ani cu snack-urile americane favorite în oraşul nostru favorit din Europa. Sunt nerăbdătoare să inaugurez Yummy Pop. Sper să devină un simbol al prieteniei între cele două oraşe adorate, Paris şi New York", a transmis actriţa. 

Scarlett Johansson, născută pe 22 noiembrie 1984, este o actriţă americană de film. S-a remarcat cu rolul din filmul ”Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer (1998), regizat de Robert Redford, devenind una dintre cele mai solicitate tinere actriţe de la Hollywood. A beneficiat de cronici favorabile pentru rolurile din ”O lume de fantome/ Ghost World”, ”Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation”, ”Fata cu cercel de perlă/ Girl with a Pearl Earring”, ”Insula/ The Island”, ”Dulcele sărut al Daliei/ The Black Dhalia” şi ”Vicky Cristina Barcelona”, iar în ultimii ani a impresionat în filmele inspirate din universul benzilor desenate Marvel.

Actriţa a interpretat personajul Natasha Romanoff - supranumită şi ”Văduva neagră” - în cinci Marvel: ””Iron Man - Omul de oţel 2” (2010), ”Răzbunătorii/ The Avengers” (2012), ”Căpitanul America: Războinicul iernii” (2014), ”Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron” (2015) şi ”Căpitanul America: Război civil” (2016). În 2016, a asigurat şi vocea pitonului Kaa din filmul ”Cartea Junglei” şi a jucat în comedia ”Ave, Cezar!”.

Recent, Scarlett Johansson a fost desemnată actriţa ale cărei filme au generat cele mai mari încasări din toate timpurile. Filmele vedetei americane au generat împreună încasări de 3,3 miliarde de dolari în box office-ul nord-american, graţie cărora Scarlett Johansson ocupă locul al 10-lea în clasamentul general al actorilor şi actriţelor de la Hollywood, potrivit boxofficemojo.com. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.