Actriţa americană Meghan Markle, cunoscută din serialul ”Costume/ Suits”, care are o relaţie cu prinţul Harry al Marii Britanii, a revenit pe Instagram, după două luni de absenţă, informează people.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa a publicat o fotografie artistică, în care îi sunt surprinse umbra şi balerinii în formă de pisică, şi pe care apare înscris de două ori mesajul ”#NoBadEnergy” (fără energie negativă).

”Transmit unde pozitive – întotdeauna, în toate modalităţile posibile”, a scris Meghan Markle în descrierea imaginii, adăugând hashtag-urile ”#nobadenergy” (fără energie negativă) şi ”#bethechange” (fii schimbarea).

Citând un prieten al prinţului Harry, revista People a confirmat în luna octombrie că Meghan Markle şi membrul familiei regale britanice aveau o relaţie de câteva luni, iar de la începutul acestui an cei doi au fost ”de nedespărţit” şi au locuit în Nottingham Cottage, reşedinţă aflată pe proproetatea Palatului Kensington, potrivit unei surse apropiate cuplului.

”Se bucură de timpul petrecut împreună. Se comportă de parcă s-ar cunoaşte de foarte multă vreme”, a spus o altă sursă pentru People despre cuplu, care a petrecut o vacanţă în Norvegia la începutul lunii ianuarie. Pe 1 februarie, cei doi au fost fotografiaţi în timp ce se ţineau de mână în Londra.

După ce a confirmat relaţia cu actriţa americană Meghan Markle într-o declaraţie transmisă de Palatul Kensington, la începutul lunii noiembrie, Prinţul Harry al Marii Britanii a criticat presa pentru ”valul de abuzuri şi hărţuire” la adresa ei.

Ulterior, Palatul Kensington a transmis că îl susţine pe prinţul Harry în decizia de a critica presa, după ce tabloidul britanic The Sun a publicat un articol prin care i-a transmis prinţului să fie realist, iar Daily Mail a scris că statutul public al acestuia ”are un anumit preţ”.

Meghan Markle, în vârstă de 35 de ani, este o actriţă americană născută în Los Angeles. A devenit cunoscută datorită rolului Rachel Zane din serialul de televiziune ”Suits” şi s-a remarcat apoi şi serialul în ”Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare - prinţul William - şi cei doi copii ai acestuia - prinţul George şi prinţesa Charlotte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.