Actriţa Evan Rachel Wood a decis să părăsească platforma de socializare Twitter, după ce, în urmă cu mai multe zile, a dezvăluit că a fost violată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa americană Evan Rachel Wood, în vârstă de 29 de ani, una dintre interpretele principale din serialul ”Westworld”, a dezvăluit recent că a fost violată de două ori - o dată de un fost partener de cuplu şi altă dată de proprietarul unui bar -, într-un e-mail expediat revistei Rolling Stone, la o zi după alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

În urmă cu mai multe ore, ea a publicat un mesaj pe contul de Twitter, în care anunţă ca va lua o pauză. ”Voi lua o pauză de la social media pentru un timp. Vă mulţumesc pentru susţinerea şi poveştile voastre curajoase. Nu sunteţi singuri”.

Evan Rachel Wood, născută pe 7 septembrie 1987, şi-a început cariera în anii 1990, apărând în câteva seriale de televiziune, printre care ”American Gothic” (1995–1996) şi ”Once and Again” (1999–2002). A debutat într-un rol principal de film la vârsta de 9 ani, în pelicula ”Digging to China” (1998), şi a devenit cunoscută pe plan mondial cu rolul interpretat în filmul ”Thirteen” (2003), pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur.

A ales să joace mai mult în filme independente, precum ”Pretty Persuasion” (2005), ”Down in the Valley” (2006), ”Running with Scissors” (2006), ”Across the Universe” (2007), iar din 2008 a început să apără şi în filme mainstream, printre care se numără lungmetraje apreciate de public şi de criticii de specialitate - ”The Wrestler” (2008), ”Whatever Works” (2009) şi ”The Ides of March” (2011) - şi producţiile de televiziune ”True Blood” şi ”Mildred Pierce”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.