Actorul Kevin Hart, cunoscut pentru rolurile din seriale ca ”Second Generation Wayans” şi ”Real Husbands of Hollywood”, difuzate în România de Comedy Central, s-a căsătorit cu fotomodelul Eniko Parrish, într-o ceremonie la care au participat familia şi prietenii apropiaţi, care a avut loc sâmbătă, în Santa Barbara, scrie billboard.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, actorul a publicat câteva fotografii de la ceremonie pe contul său de Instagram. 

Eniko Parrish a purtat două rochii semnate Vera Wang, iar Hendrix, fiul în vârstă de 8 ani al actorului, a fost cavaler de onoare.

Eniko Parrish, Kevin Hart şi cei doi copii ai actorului
Eniko Parrish, Kevin Hart şi cei doi copii ai actorului

Actorul, în vârstă de 37 de ani, a fost logodit cu Eniko Parrish, în vârstă de 31 de ani, din 2014.

Actorul a anunţat că i-a cerut mâna viitoarei sale soţii în ziua în care aceasta a împlinit vârsta de 30 de ani. Atunci, Kevin Hart a publicat o fotografie pe Instagram în care Eniko Parrish, în prezent în vârstă de 31 de ani, arată un inel de logodnă.

”A spus da”, a scris actorul în descrierea imaginii, adăugând hashtag-uri precum ”fericit” şi ”o iubesc”.

Actorul american a fost căsătorit cu Torrei Hart în perioada 2003 - 2011. Cei doi au împreună doi copii - o fiică, Heaven, şi un fiu, Hendrix.

Kevin Hart, născut pe 6 iulie 1979, este un actor şi scenarist american, care şi-a început cariera câştigând câteva competiţii de stand-up comedy pentru amatori, organizate în mai multe cluburi din New England. A interpretat primul său rol în 2000, în serialul TV ”Undeclared”. Deşi serialul a avut doar un sezon, actorul american a primit la scurt timp după aceea multe alte roluri în filme precum ”Paper Soldiers” (2002), ”Scary Movie 3” (2003), ”Soul Plane” (2004) şi ”Little Fockers” (2010).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.