Actorul australian Hugh Jackman şi-a ajutat fiul şi pe un alt bărbat, prinşi de un curent oceanic, să ajungă pe plaja Bondi din Sydney în siguranţă, potrivit agenţiei de presă Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul a avut loc sâmbătă, iar în imaginile suprinse de camere şi difuzate de Nine Network, Hugh Jackman apare trăgând de mână un bărbat din apă pe o bucată de nisip.

Potrivit reţelei de televiziune, acelaşi lucru s-a întâmplat mai târziu, în aceeaşi zi, dar cu fiul actorului, Oscar, în vârstă de 15 ani.

 

”Nu m-a salvat, m-a ajutat să ajung pe nisip”, a spus Peter Adam, pentru postul Nine.

 

Un martor a menţionat că, sâmbătă, condiţiile pentru surf s-au schimbat rapid, ceea ce a îngreunat ieşirea celor doi din apă, şi că Hugh Jackman a rămas calm.

 

Ulterior, plaja a fost închisă, din cauza condiţiilor nefavorabile pentru practicarea surfului.

Hugh Jackman, născut pe 12 octombrie 1968, este actor şi producător. A devenit cunoscut graţie rolului Wolverine din filmele francizei ”X-Men” şi al celui din comedia ”Kate & Leopold” (2001). Filmul ”Les Misérables” (2012) i-a adus un Glob de Aur, pentru cel mai bun actor, şi o nominalizare la premiile Oscar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.