Actorul Benedict Cumberbatch a devenit tată pentru a doua oară, după ce soţia lui, Sophie Hunter, a născut la începutul lunii martie un băiat, a confirmat pentru revista People agentul de presă al starului britanic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bebeluşul a primit numele Hal Auden Cumberbatch şi a venit pe lume pe 3 martie, potrivit agentului de presă al actorului britanic, citat de revista People. 

Informaţia a fost publicată în premieră de Mail on Sunday.

Sophie Hunter, care este regizor de teatru, confirmase sarcina în octombrie 2016.

Actorul britanic, starul serialului ”Sherlock”, şi Sophie Turner s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, pe 14 februarie 2015, pe Isle of Wight.

Benedict Cumberbatch şi Sophie Turner aveau deja împreună un fiu, Christopher Carlton, născut în 2015.

Benedict Cumberbatch, născut pe 19 iulie 1976, este un actor britanic de teatru, film şi televiziune. S-a remarcat în mai multe producţii teatrale şi a devenit cunoscut pe plan internaţional odată cu rolul principal interpretat în serialul TV ”Sherlock”.

În cinematografie, Cumberbatch a impresionat în pelicule precum ”Remuşcare/ Atonement”, ”Un spion care ştia prea multe/ Tinker Tailor Soldier Spy”, ”Calul de luptă/ War Horse”, ”Star Trek În întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness”, ”12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”, ”Wikileaks: A cincea putere în stat/ The Fifth Estate”, ”The Imitation Game. Jocul codurilor/ The Imitation Game” şi trilogia ”Hobbitul/ The Hobbit”.

Benedict Cumberbatch a fost nominalizat la Oscar pentru apariţia sa în ” The Imitation Game. Jocul codurilor/ The Imitation Game”, în anul 2014, şi a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic (CBE), în anul 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.