Wizz Air anunţă extinderea operaţiunilor din România prin adăugarea unei noi aeronave Airbus A320 la baza de la Cluj-Napoca, fapt care va permite lansarea a trei noi rute de la Cluj-Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg şi Koln, în Germania, şi creşterea frecvenţelor pe nouă rute existente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Wizz Air, alocarea aeronavei la Cluj-Napoca va crea 36 de noi locuri de muncă directe. 

Odată cu rutele anunţate vineri şi care urmează să fie introduse din iunie anul viitor, Wizz Air oferă 34 de rute către 13 ţări din Cluj-Napoca.

Cursele de la Cluj-Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden vor fi operate în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, cele spre Hamburg - miercurea şi duminica, iar spre Koln - lunea şi vinerea.

De asemenea, va creşte frecvenţa zborurilor de la Cluj-Napoca la Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais şi Roma Ciampino.

Biletele pentru noile rute pot fi rezervate la tarife ce pornesc de la 69 de lei.

"Suntem încântaţi să anunţăm extinderea reţelei noastre locale prin adăugarea unei noi aeronave la baza noastră din Cluj-Napoca. Anunţul de astăzi subliniază angajamentul nostru faţă de România şi puterea modelului de afaceri Wizz Air, pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm în acest moment dificil pentru industrie. Menţinându-ne la cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare şi introducând trei noi rute cu tarife ultra-reduse către Germania şi mărind frecvenţele a nouă rute către Marea Britanie, Olanda, Spania, Italia, Franţa, Belgia şi Cipru, suntem încrezători că Wizz Air va face călătoriile accesibile pentru din ce în ce mai mulţi pasageri din România. Echipajul nostru aşteaptă cu nerăbdare să primească clienţi la bordul flotei noastre tinere şi verzi de aeronave Airbus", a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer la Wizz Air, citat într-un comunicat de presă transmis de companie.

Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în 2007, iar în 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri către şi din oraşul transilvănean.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.