Compania aeriană Ryanair spune că aeronava de pe ruta Bucureşti-Milano care marţi dimineaţă, în jurul orei 10.00, s-a întors pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti la scurt timp de la decolare a avut "o problemă tehnică minoră" şi a aterizat în condiţii normale, susţinând că se lucrează la remedierea defecţiunii, iar avionul ar urma să decoleze în acestă seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acest zbor de la Bucureşti către Milano Bergamo s-a întors la Bucureşti, la scurt timp după decolare, din cauza unei probleme tehnice minore. Aeronava a aterizat în condiţii normale, clienţii au fost debarcaţi şi li s-au oferit vouchere pentru mâncare şi băuturi răcoritoare. Tehnicienii Ryanair inspectează aeronava şi lucrează la remedierea defecţiunii. Odată ce aceasta va fi autorizată pentru serviciu, va decola în această seară către Milano Bergamo", sus'in reprezentan'ii companiei, care îşi cer scuze pasagerilor afectaţi de această întârziere.

Potrivit datelor publicate pe site-ul aeroportului Henri Coandă, zborul Ryanair, cu indicativul FR3993, a decolat la ora 10.00 şi a aterizat apoi, tot pe Henri Coandă, la ora 10.28. Până la această oră, aeronava nu a decolat şi nu figurează în orarul zborurilor programate.

Avionul Boeing 737, aparţinând Ryanair, a fost nevoit să se întoarcă după aproape 30 de minute de zbor din cauza unei erori apărute la unul dintre monitoarele de bord, declarau pentru News.ro surse din aviaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.