Fanii fotbalului care călătoresc cu avionul pe curse operate de compania low-cost Wizz Air vor afla rezultatele meciurilor de fotbal de la Camionatul European de Fotbal 2016 în timpul zborului, acestea fiind actualizate la pauză şi la finalul partidelor, a anunţat joi operatorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piloţii vor primi informaţiile de la centrul de control cu sediul în Budapesta, prin intermediul sistemului Aircraft Communications Addressing and Reporting System (ACARS).

Pasagerii vor fi înştiinţaţi că urmează să fie anunţată ultima actualizare a scorului partidei în desfăşurare, astfel încât cei care doresc să urmărească înregistrarea meciului mai târziu şi nu vor să afle rezultatul să nu fie luaţi prin surprindere.

“Nu îi putem priva pe călătorii noştri pasionaţi de fotbal de rezultatele meciurilor campionatului. Piloţii vor anunţa scorurile partidelor şi, în acest fel, ne asigurăm că pasagerii vor afla rezultatele chiar şi în zbor, la o altitudine de 11.000 de metri”, a declarat directorul de comunicare al Wizz Air, Tamara Vallois.

Wizz Air operează curse din 19 ţări dintre cele 24 aflate în competiţia europeană şi are baze în cinci dintre ele. 

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va mări flota internă la 20 de aeronave până la sfârşitul lui 2016 şi va opera de pe nouă aeroporturi, dintre care şapte sunt baze deservite de flota tânără Wizz. Compania are în prezent peste 600 de angajaţi direct.

Din 2007, de când operează în România, compania a transportat peste 22 de milioane de pasageri.

Potrivit reprezentanţilor companiei, WizzAir are o cotă de piaţă în România de 28,6%, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piaţa transporturilor aeriene de pasageri.

Pe următoarele locuri se clasează compania aeriană low-cost Blue Air, cu o cotă de piaţă de 14,5%, Ryanair (6,7%) şi Lufthansa (6,6%).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.