Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, compania Aerostar Bacău, declarându-se impresionat de felul cum a evoluat societatea comercială în ultimii ani şi exprimându-şi speranţa că aceasta va câştiga în continuare contracte în domeniul militar în România. Preşedintele a ţinut să precizeze că Bacău este unul dintre oraşele sale preferate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am găsit oameni foarte primitori, foarte profesionişti şi întreaga întreprindere mi-a plăcut foarte mult. E una dintre întreprinderile fanion ale României şi în zona aviaţiei militare, şi în zona aviaţiei civile, şi în ale câteva zone. Sunt realmente impresionat de felul cum a evoluat firma în ultimii ani, faptul că a devenit un lider nu doar românesc, ci un lider regional în mai multe domenii”, a declarat preşedintele Iohannis la finalul vizitei la Aerostar.

Şeful statului a subliniat că are o impresie foarte bună despre companie.

”Mi-am exprimat convingerea că Aerostar are un viitor foarte bun. Mi-aş dori ca Aerostar să câştige contracte în continuare în domeniul militar şi pentru România”, a mai spus preşedintele.

Klaus Iohannis a ţinut să precizeze că Bacău este unul dintre oraşele sale preferate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.