Lanţul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat în acestă lună o nouă unitate, la Bacău, în urma unei investiţii de 90.000 euro, care în primul weekend de funcţionare a înregistrat circa 2.000 de clienţi. Aceasta este cea de-a 13 unitate proprie şi a 33-a din cadrul reţelei naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Restaurantul - aflat în centrul comercial Arena Mall - ocupă o suprafaţă de 100 de metri pătraţi şi are 17 angajaţi.

“Am hotărât să deschidem restaurantul din Bacău pentru că, aşa cum am afirmat mereu, vrem să ducem numele şi standardele de calitate ale mărcii Spartan în toate oraşele ţării. Am răspuns şi cererii mari existente în acest oraş, unde, conform studiilor de piaţă pe care le-am făcut, mulţi oameni mergeau în Focşani şi Iaşi şi mâncau la Spartan, pentru că nu exista un restaurant şi în Bacău. De asemenea, din Bacău am primit cele mai multe cereri de franciză. Aşadar, suntem încrezători că în circa un an vom reuşi să ajungem lideri pe segmentul de carne rotisată în zona oraşelor Bacău, Roman şi Focşani, la fel cum s-a întâmplat în Timişoara”, a declarat Anişoara Bătăiosu, Director General al S.C. Strong MND S.R.L, compania deţinătoare a francizei Spartan.

Restaurantul din Bacău este cea de-a treisprezecea unitate proprie Spartan, ea adăugându-se celorlalte douăsprezece deschise în: Suceava, Focşani, Piatra Neamţ, Botoşani, Târgu Jiu, Turnu Severin, Braşov, Constanţa, Iaşi, Brăila, Piteşti. În prezent, reţeaua Spartan numără 33 de restaurante, proprii şi francizate, şi este pe locul al IV-lea în topul celor mai extinse reţele la nivel naţional.

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care deţine şi platforma www.francizelacheie.ro. Lanţul de restaurante a fost fondat în 2012 şi numără 33 de restaurante, dintre care 13 sunt restaurante proprii şi alte 20 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală şi în 20 de oraşe din ţară: Suceava, Arad, Braşov, Iaşi, Cluj, Timişoara, Botoşani, Galaţi, Brăila, Focşani,Târgu-Jiu, Craiova, Piteşti, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bacău.

Cifra de afaceri înregistrată la nivelul întregului grup (restaurante proprii şi restaurante francizate) în 2016 este de 14 milioane de euro. În cele 13 restaurante deţinute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajaţe peste 260 de persoane, iar în total, în toate cele 33 de unităţi lucrează peste 700 de oameni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.