Fincantieri dezminte informaţiile vehiculate în spaţiul public, în această săptămână, care anunţau că este investigată de Direcţia Generală Antimafia pentru presupuse legături cu mafia italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Declaraţiile publice sunt false şi le dezminţim categoric. Fincantieri nu a fost niciodată investigată şi nu a fost niciodată condamnată. De asemenea, niciunul dintre reprezentanţii Fincantieri nu i-a cunoscut, iar societatea nu a avut vreo legătură, de niciun fel, pe dl Lulache sau pe doamna Flavia Teodosiu, aşa cum s-a afirmat. Astfel de afirmaţii afectează reputaţia companiei noastre aflată de mulţi ani în domeniul construcţiilor navale, probabil în scopul favorizării concurenţei”, precizează Fincantieri.
 
Compania spune că îşi rezervă dreptul de a se apăra în justiţie împotriva unor astfel de atacuri şi adresează rugămintea mass-media să ceară puncte de vedere sau detalii direct de la companie, înainte de a publica sau a afirma informaţii despre Fincantieri.
 
Fincantieri operează şantierele navale de la Brăila şi Tulcea, prin subsidiara VARD, unde a investit 150 de milioane de euro în ultimii 10 ani. Pe lângă cei 3.000 de subcontractori, 5.000 de oameni intră în fiecare zi pe porţile celor două şantiere. Pe plan local, Grupul este cel mai mare angajator în industria de profil din România şi unul dintre cei mai mari la nivel mondial, cu aproape 20.000 de angajaţi. 
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.