Contractul pentru construcţia Variantei de Ocolire Sud a municipiului Timişoara, în valoare de peste 272,4 milioane de lei fără TVA, a fost atribuit TIRRENA SCAVI S.p.A, a anunţat, marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform CNAIR, a fost desemnată câştigătoare oferta depusă de TIRRENA SCAVI S.p.A, iar valoarea  de semnare a contractului este de 272.432.921,95 lei fără TVA. Durata contractului este de 150  luni - 6 luni proiectare, 24 luni execuţie şi 120 luni perioada de notificare a defecţiunilor (garanţie conform duratei ofertate în cadrul factorului de evaluare).

Contractul va putea fi semnat după epuizarea perioadei de depunere a contestaţiilor sau după soluţionarea eventualelor contestaţii.

Obiectul contractului este proiectarea şi execuţia a 25,690 kilometri de drum naţional nou, pentru fluidizarea traficului intern, dar şi a celui internaţional de tranzit care intră în ţară prin zona Stamora Moraviţa, se desfăşoară pe DN 59, ajunge în zona Timişoara şi se îndreaptă către centrul ţării pe DN 6 sau pe sectoarele de autostradă Arad – Timişoara – Lugoj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.