Jucătorii implicaţi în dezvoltarea durabilă a oraşelor trebuie să înveţe, împreună, cum pot implementa mai bine acţiunile prin parteneriatele public-private, a declarat, joi, Adriana-Mihaela Udroiu, subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale (MDRAP), care a prezentat mesajul vicepremierului Daniel Suciu, la evenimentul de business „Oraşul meu – Acasă şi la birou”, organizat de Agenţia de presă News.ro. Succesul în dezvoltarea durabilă la nivel naţional este asigurată doar de implicarea tuturor actorilor vizaţi, în contextul în care actorul guvernamental nu este suficient, a afirmat, la acelaşi eveniment, Csilla Lorincz, coordonator birou Departamentul de Dezvoltare Durabilă, Guvernul României,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI CONFERINŢĂ NEWS.RO - Lorincz, Departamentul de Dezvoltare Durabilă: Succesul în dezvoltarea durabilă depinde de implicarea actorilor vizaţi. Actorul guvernamental nu este suficient

”Fiecare dintre noi are o contribuţie majoră în dezvoltarea oraselor, trebuie să ne privim ca părţi integrante. (...) La nivelul României, ministerul, prin programele derulate, sprijină dezvoltarea tuturor oraşelor pe toate palierele si este partenerul autorităţilor locale. Trebuie să învăţăm împreună cum putem implementa mai bine acţiunile nostre, în acest sens, prin parteneriatele public-private pentru dezvoltarea durabilă a oraşelor”, a declarat Udroiu.

Ea a amintit şi de planurile privind digitalizarea oraşelor, plan care se înscrie în strategia elaborată la nivelul Uniunii Europene (UE).

”O altă prioritate este tranziţia digitală. Digitalizarea înseamnă îmbunătăţirea serviciilor oferite cetăţenilor şi explorarea unei palete largi de oportunităţi, la nivel european”, a spus subsecretarul de stat.

Evenimentul „Oraşul meu – Acasă şi la birou” este organizat de Agenţia de presă News.ro, Team Innovation Media şi Agenţia de PR şi comunicare Plurivox şi are ca parteneri Ceetrus, SVN Romania, Genesis Property, Sema Parc, Cosmopolis. Partener instituţional este Departamentul de Dezvoltare Durabilă, Guvernul României şi partener media Profit.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.