Şeful diviziei de asigurări al Coface România, Eugen Anicescu, va prelua în martie conducerea companiei de la Constantin Coman, care pleacă pe poziţia de Group Director al Coface la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coman s-a aflat la conducerea companiei din octombrie 2012, înainte ocupând poziţia de director general adjunct pe divizia de servicii. La acel moment, el l-a înlocuit pe Cristian Ionescu, fusese country cluster manager pentru Coface România, Bulgaria şi Slovacia timp de 9 ani.

Anicescu lucrează la Coface România de nouă ani, iar în ultimii trei ani a deţinut poziţia de şef al Diviziei de Asigurări.

"Vom creşte în mod sustenabil, pentru că aşa cum ne-am obişnuit, ne vom axa pe atingerea ţintelor de venituri şi de profitabilitate, prin furnizarea celor mai bune servicii şi produse. Coface are o echipă puternică în România şi împreună vom continua dezvoltarea business-ului la nivel strategic şi vom consolida poziţia companiei pe piaţa asigurărilor de credite comerciale şi a serviciilor de credit management", a declarat Anicescu într-un comunicat.        

Coface vizează să se dezvolte pe termen lung şi să îşi consolideze produsele pe piaţa managementului riscului de credit.

Anicescu, în vârstă de 39 de ani, şi-a început cariera în 2001, la Generali Asigurări, unde a deţinut funcţia de Head of Reinsurance.

Din 2007 s-a aăturat Coface România, având funcţii precum Credit Insurance Manager între aprilie 2007 şi ianuarie 2011, Deputy Managing Director (ianuarie 2011- septembrie 2012) şi Managing Director (din octombrie 2012).

El a absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, cu un Master în Business Administration în cadrul aceleiaşi universităţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.