Vechiul site al Ministerului Culturii este indisponibil, a anunţat Corina Şuteu, fost ocupant al fotoliului de ministru, care a precizat că a predat noii conduceri arhiva funcţională şi instrucţiunile de folosire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vechiul website al instituţiei a fost arhivat integral pe adresa www.arhiva.cultura.ro. În momentul lansării noii pagini de internet a ministerului, arhiva era accesibilă pentru consultare oricărui vizitator (cu link din prima pagină a site-ului www.cultura.ro, la subsol) şi a rămas accesibilă până la încheierea mandatului meu, pe 4 ianuarie”, a scris miercuri Corina Şuteu pe pagina sa de Facebook.

Ea a precizat că a predat noii conduceri a MC arhiva şi toate instrucţiunile de folosire.

”Am predat apoi noii conduceri site-ul Ministerului Culturii (mult îmbunătăţit ca funcţionalitate, claritate şi design), arhiva funcţională a site-ului vechi şi toate instrucţiunile de folosire. În prezent, arhiva nu mai este accesibilă. Site-ul afişează textul «Pagină în construcţie. Vă rugăm reveniţi mai târziu!”. Motivele înlocuirii legăturii către arhivă cu acest mesaj nu îmi sunt cunoscute. În mod normal, nu ar trebui să existe nicio dificultate în a accesa vechiul website de către angajaţii Ministerului Culturii sau de publicul larg”, a completat fostul ministru.

La sfârşitul lunii noiembrie, după 10 ani, site-ul Ministerului Culturii, www.cultura.ro, a dobândit o nouă interfaţă, platforma online incluzând infografii şi ilustraţii. Formatul vechi putea fi accesat din homepage-ul noului site.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.