Un canal video online dedicat consumatorilor de marijuana, 420TV, şi o aplicaţie pentru telefoanele mobile vor fi lansate anul acesta şi vor putea fi accesate gratuit, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania 420 Entertainment Group este cea care va lansa 420TV, un canal susţinut de sponsori,care va difuza materiale video despre cultura marijuana, ştiri şi programe de divertisment.

Numele este o referire la ora 4:20, la care s-a observat că fumează cei mai mulţi dintre consumatorii de marijuana. 

Partenerii 420 Entertainment Group sunt OwnZones Media Network, distribuitor, Genesis Media, ai cărei investitori sunt principalele companii care cultivă şi distribuie marijuana în scopuri medicale (a nu se confunda cu firma newyorkeză omonimă), şi Alex Nahai, un fost impresar de la Hollywood, care deţine o companie de branding.

Canalul 420TV, programat pentru lansare în al treilea trimestru al anului 2017, va difuza seriale proprii, ştiri şi programe de divertisment care au legătură cu marijuana.

Companiile vor să se adreseze unui public divers, persoane interesate sau care au adoptat stilul de viaţă cannabis, potrivit lui Dan Goman, fondator şi CEO al OwnZones.

El a precizat că 420TV va deservi publicul care nu a avut niciodată un post dedicat cannabisului şi a adăugat că tot conţinutul va fi filmat şi rpezentat la cea mai înaltă rezoluţie.

Doug Lee, directorul la OwnZones şi fost şef la HBO, MGM şi News Corp, va supraveghea programele 420TV.

La momentul lansării, 420TV plănuieşte să aibă 10 seriale şi zeci de ore de programe originale. Între categoriile de programe se află moda, muzica, documentarele, lungmetrajele de ficţiune şi transmisiuni în direct ale unor evenimente.

”Nu vă gândiţi că va fi un fel de canal al drogaţilor. Va atrage pe toată lumea”, a mai afirmat Goman, care spune că nu este un consumator de marijuana.

În Stele Unite, consumul de marijuana a fost legalizat în state ca Maine, California, Colorado,  Massachusetts, Nevada, Oregon, Washington şi Alaska.

Canalul va fi lansat, iniţial, pe OwnZones.com şi sub forma unei aplicaţii pentru telefoanele mobile. Dan Goman spune că el va fi extins prin distribuitori de internet, reţele de televiziune şi operatori de cablu.

”Discutăm cu diferite reţele de televiziune şi platforme digitale din lume pentru a încheia colaborări”, a explicat el.

OwnZones Media Network, cu sediul în Los Angeles, are 75 de angajaţi în întreaga lume. Compania este susţinută de investitori individuali şi a strâns peste 27 de milioane de dolari, până în prezent, potrivit CrunchBase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.